TERÀPIA MENSTRUAL

Acompanyament psicoemocional per a dones que volen millorar i transformar la seva experiència amb la ciclicitat femenina

Vius desconnectada del teu cos i els cicles femenins? No entens els canvis emocionals que vius al llarg del teu cicle menstrual? Pateixes amb els dolors menstruals? Et sents poc femenina?

HA ARRIBAT EL MOMENT DE TRANSFORMAR LA TEVA FEMINITAT AMB LA TERÀPIA MENSTRUAL

Vivim desconnectades dels nostres cossos i naturalesa femenina.

L’educació patriarcal que hem rebut ens fa viure la menstruació i el cicle menstrual com un simple tràmit que tenim que amagar i apagar.

Però no ens hem adonat que això té unes conseqüències negatives sobre com vivim el fet de ser dones cícliques i canviants.

Molts són els símptomes que d’aquí se’n deriven i que avui dia manifestem la majoria de les dones: dolors menstruals, síndrome pre-menstrual, desequilibris en el cicle menstrual, inestabilitat emocional, rebuig de la feminitat, desconnexió del cos, insatisfacció sexual, baixa autoestima, etc.

 

Tu també pots viure connectada als teus cicles i al cos femení des d’un lloc més amoròs, conscient i plaenter que et facin sentir més plena i empoderada amb tu mateixa. 

LA TERÀPIA MENSTRUAL ET POT AJUDAR

Si et trobes en alguna d'aquestes situacions

Necessites fer un canvi? La Teràpia Menstrual t’ofereix l’acompanyament individual que necessites per treballar aquells aspectes de la teva feminitat que no et deixen gaudir dels teus cicles. És una autèntica eina d’empoderament femení que revoluciona la vivència de ser dones.

BENEFICIS DE LA TERÀPIA MENSTRUAL

AIXÒ ÉS EL QUÈ OPINEN LES DONES

ET PUC AJUDAR >>

Sóc Montse Ros Tarrés, Psicòloga i Terapeuta Gestalt per a Dones

Sóc Terapeuta Menstrual. Acompanyo a dones en els seus processos vitals i de creixement personal per a despertar a la Dona Conscient i Empoderada que porten dins. 

Les meves primeres menstruacions van ser molt dolorses i allí va començar un camí per descobrir i sanar la manera de viure els meus cicles des d’un lloc més amoròs i conscient. El desig de transformar el fet de viure’ns com a dones és el que avui em porta a sentir que el què t’ofereixo és pura medicina per a tu. 

T’acompanyo en teràpia individual on creem un espai íntim i de confiança i fem que cada sessió sigui única i personalitzada segons les teves necessitats.

PREGUNTES FREQÜENTS
T'explico com funciona la Teràpia Menstrual

Si t’has sentit identificada amb algun dels motius de consulta que t’he compartit més amunt, si estàs en un moment que sents que tu sola no pots afrontar aquesta situació i necessites ajuda, o bé, si has ressonat amb la meva manera de treballar i amb la meva història. 

També és per a tu si estàs disposada a fer un treball d’introspecció i et vols comprometre amb el teu procés per aconseguir els canvis que desitges en la teva vida, sense esperar receptes màgiques que de repent solucionin tots els teus problemes.

La sessió es divideix en tres parts. En la primera part, analitzem les característiques del teu cicle menstrual i com estàs vivint cada fase i el cicle en general per tal de poder identificar si hi ha algun desequilibri emocional primari que ho pugui estar causant. En la segona part, és més vivencial ja que realitzem diferents dinàmiques (de relaxació, meditacions, gestàltiques, corporals, sistèmiques, d’autoconeixement, energètiques, etc.) amb la finalitat de contactar amb les teves emocions i posar consciència al què t’està passant i també per avançar cap a la solució del desequilibri emocional de fons que hem identificat al principi. En la tercera i última part, fem una integració amorosa del moviment intern que s’ha donat durant la sessió i tanquem la sessió. 

Jo atenc presencialment al Centre Matrius de Juneda (Lleida) i també online. Tu pots escollir la modalitat que més s’adapti a les teves necessitats. 

Necessites un ordinador amb bona connexió a internet i un espai íntim on ningú et pugui molestar durant la sessió. Farem una vídeo trucada a través de Google Meet. Per això no necessites descarregar-te cap aplicació, només et fa falta l’enllaç que t’enviaré cada vegada, abans de les sessions.

La sessió dura 90 minuts tant si és presencial com online.

El preu és de 80€ la sessió, tant si és presencial com online. Pots pagar amb efectiu o bé, fent un bizum o transferència. No s’accepten pagaments amb targeta. 

En la Teràpia Menstrual et faràn falta 6 sessions a realitzar amb una periodicitat mensual. Pots començar quan tu vulguis!

Contacta amb mi per privat a través del 699019548 per agendar la primera visita, dient-em quina és la teva disponibilitat.

Pots anual.lar la teva cita amb 24 hores dantel.lació, sinó aquesta et serà cobrada igualment amb el seu import íntegre.

CONTACTA

Si vols que t'acompanyi o tens alguna consulta, no dubtis en escriure'm. Estaré encantada d'ajudar-te!

Logo Montes Ros