BIO

Descobreix com la meva experiència et pot ajudar en el teu camí

Benvinguda, sóc Montse Ros Tarrés

Sóc Psicòloga i Terapeuta Gestalt i em dedico a acompanyar a dones que volen fer un procés de creixement personal per sanar les ferides de la seva ànima femenina i despertar a la Dona Conscient i Empoderada que porten dins. 

El meu present

Actualment em dedico a acompanyar a dones en els seus processos vitals. 

Sóc Guardiana del Centre Matrius, espai de psicoteràpia i creixement personal a Juneda (Lleida).

També sóc mare d’una nena i em dedico moltes hores a acompanyar-la. 

Em considero una dona introspectiva, intuitiva, sensible i empàtica. 

La meva història

Porto tota una vida buscant comprendre el món emocional de les persones i aprofundint en el meu interior per coneixer-me millor i superar les meves ferides, pors i inseguretats. És en la meva maternitat quan desperta tot el sentit del què t’ofereixo avui. Viure una pèrdua gestacional i parir-me com a mare després de tenir a la meva filla, m’han portat a sentir que aquest és el meu camí. El meu desig és poder compartir amb totes les dones la medicina que a mi m’ha ajudat en el meu procés de sanació i transformació. 

El meu compromís és posar el meu granet de sorra per a canviar el món en el què vivim a través de la transformació personal que les dones puguem aconseguir gràcies a un procés psicoterapèutic. Per mi la psicoteràpia és Revolució. Perquè amb la psicoteràpia hi ha la possibilitat de transformar la forma de relacionar-se i estimar-se per transmetre nous valors, uns valors que vagin en sintonia amb els ideals de justícia femenina i ecològica que necessitem les persones i la Mare Terra.

El meu currículum

Avui poso al teu servei tota aquesta experiència de vida i formativa per poder-te acompanyar en el teu camí de transformació personal i empoderament femení. Després de tot, serà un plaer ajudar-te. Juntes ho aconseguirem!

Descobreix com et puc ajudar

SESSIONS DE PSICOTERÀPIA PER A DONES

 Sessions 1:1 de psicoteràpia amb mi per a que puguis millorar en algun àmbit de la teva vida femenina (maternitat, sexualitat, ciclicitat i relacions afectives) i transformar la teva vida.

Disseny sense títol (10)

PSICOLOGIA PERINATAL

Acompanyament psicoemocional per a dones amb necessitats psicoafectives en l’embaràs, part, post-part i maternitat. 

btpg2

RELACIONS AFECTIVES

Acompanyament psicoemocional per a dones i les seves parelles que volen millorar i transformar les seves relacions de parella

Disseny sense títol (3)

TERÀPIA MENSTRUAL

Acompanyament psicoemocional per a dones que volen millorar i transformar la vivència amb la seva naturalesa femenina i ciclicitat. 

btpg4

COACHING SEXUAL

Acompanyament psicoemocional per a dones que volen millorar i transformar la seva vida sexual i la seva experiència amb la sexualitat.

CERCLES DE DONES

Disseny sense títol

Espai íntim i de confiança on compartir inquietuds amb d’altres dones, juntes transformar els diferents processos vitals que esteu transitant i teixir vincles de suport mutu i sororitat per a sentir-te acompanyada i sostinguda. 

CONTACTA

Si vols que t'acompanyi o tens alguna consulta, no dubtis en escriure'm. Estaré encantada d'ajudar-te!

Logo Montes Ros

montseros.psico@gmail.com

+34 699 01 95 48
Copyright © 2023 · Montse Ros Tarrés