SOBRE Mi

Descobreix qui sóc i com la meva experiència et pot ajudar en el teu camí

Benvinguda, sóc Montse Ros Tarrés

Sóc Psicòloga i Terapeuta Gestalt i acompanyo a dones que volen fer un procés de creixement personal per sanar les ferides de la seva ànima femenina i despertar a la Dona Conscient i Empoderada que porten dins. 

El meu present

Actualment em dedico a acompanyar a dones en consulta individual i a facilitar espais grupals de transformació femenina. 

Sóc Guardiana del Centre Matrius, espai de psicoteràpia i creixement personal a Juneda (Lleida) que he obert recentment per poder oferir-te tot el que et proposo.

La meva història

Porto tota una vida buscant comprendre el món emocional de les persones i aprofundint en el meu interior per coneixer-me millor i superar les meves ferides, pors i inseguretats. 

Encara que des de fa anys que acompanyo en consulta individual és en la meva maternitat quan desperta tot el sentit del què t’ofereixo avui. Viure una pèrdua gestacional i parir-me com a mare al tenir a la meva filla, m’han portat a sentir que aquest és el meu camí. El meu desig és poder compartir amb totes les dones la medicina que a mi m’ha ajudat en el meu procés de sanació i transformació. 

El meu compromís és posar el meu granet de sorra per a canviar el món en el què vivim a través de la transformació personal que les dones puguem aconseguir gràcies a un procés psicoterapèutic. Per mi la psicoteràpia és Revolució. Perquè amb la psicoteràpia hi ha la possibilitat de transformar la forma de relacionar-se i estimar-se per transmetre nous valors, uns valors que vagin en sintonia amb els ideals de justícia femenina i ecològica que necessitem les persones i la Mare Terra.

El meu currículum

Avui poso al teu servei tota la meva experiència de vida i formativa per poder-te acompanyar en el teu camí de transformació femenina!

T'EXPLICO EL MEU ENFOC TERAPÈUTIC

GESTÀLTIC

Centrat en el creixement personal i en la idea de posar consciència a qui som, els patrons que repetim i les nostres emocions, integrant totes les parts del que som i tancant assumptes inconclusos del passat.

SISTÈMIC

Entén el conflicte emocional com un símptoma del sistema on hi ha unes dinàmiques de relació no saludables que estàn condicionant. Permet trobar l’origen dels conflictes i solucions sanadores.

ENERGÈTIC

Aporta eines que permeten entrar en el camp energètic i quàntic de la dona i modificar la vibració d’aquest per tal que torni en el seu estat original d’harmonia

SAGRAT FEMENÍ

Visió espiritual que parteix de la necessitat de tornar a la Matriu, al Úter de totes les dones i de la Mare Terra per sanar-nos, viure en sintonia amb la vibració de l’amor incondicional i transformar les relacions

SERÀ UN PLAER ACOMPANYAR-TE!

CONTACTA

Si vols que t'acompanyi o tens alguna consulta, no dubtis en escriure'm. Estaré encantada d'ajudar-te!

logo matrius