El meu viatge

Juntes podem sanar i despertar tot el teu potencial com a dona

Sóc Montse Ros Tarrés

Psicòloga i Terapeuta Gestalt especialitzada en Feminitat Conscient

Acompanyo a dones que volen fer un procés de creixement personal per sanar les ferides de la seva ànima femenina i despertar a la dona poderosa i conscient que porten dins. 

El meu mètode de treball

Amb la meva experiència dilatada acompanyant a dones en consulta individual i amb la meva extensa formació, he creat un mètode únic: la Psicoterapia Femenina. 

La Psicoterapia Femenina és un mètode creat a partir de diferents disciplines i tècniques de la Psicologia Humanista juntament amb diferents aportacions del moviment del Sagrat Femení. 

És un mètode que combina la Teràpia Gestalt, l’Artteràpia i les Constel.lacions Familiars amb la Teràpia Menstrual.

Per fi has trobat l’acompanyament professional que estaves buscant en aquest camí del despertar femení!
La meva història
Et vull compartir que hi va haver una època en la meva vida en què em vaig sentir també així: gens femenina, desconnectada dels meus cicles, amb poca confiança amb el meu poder personal i la meva saviesa interior.
Darrera de tot això hi havia un dolor molt gran que no em deixava viure connectada al plaer, a la vida. Era una ferida molt profunda que cridava ser sanada. Fins que vaig decidir buscar ajuda terapèutica per a transformar tot aquest dolor en autoconeixement, sanació i saviesa.
Avui puc dir que estic orgullosa de la meva naturalesa, em sento una dona empoderada i connectada al mereixement, capaç d’aconseguir allò que em proposi i amb l’energia suficient com per a poder crear-ho i sostenir-ho.
La crida

El meu camí de convertir-me en psicoterapeuta va sortir del desig de voler compartir amb d’altres dones la medicina que a mi em va ajudar a sanar.

El meu compromís és posar el meu granet de sorra per a canviar el món en el què vivim a través de la transformació personal que les dones puguem aconseguir gràcies a un procés psicoterapèutic. 

Per mi la psicoteràpia és Revolució. Perquè amb la psicoteràpia hi ha la possibilitat de transformar la forma de relacionar-se i transmetre nous valors, uns valors que vagin en sintonia amb els ideals de justícia femenina i ecològica que necessitem les persones i la Mare Terra.

Aquest és el meu somni, i és el que avui em porta a estar aquí al servei per acompanyar-te en aquest camí de sanació emocional i de transformació personal i social.
La meva trajectòria

Les ganes de tenir els coneixements i recursos especialitzats per a poder acompanyar-te i la meva gran curiositat per aprendre coses noves han estat la principal motivació per a seguir formant-me. Així que aquí tens el meu currículum formatiu:

Altres coses sobre mi

A més de tot això, et vull explicar algunes coses més sobre mi que segur que t’interessaran:

1 Vaig viure en una comunitat autogestionada on vam crear un projecte de plantes medicinals. M’encanten les plantes i fer les meves potingues. De fet, el meu llinatge matern ve de les muntanyes on van habitar les trementinaires.
2 Sento un gran amor i respecte per la Mare Terra. M’encanta sortir a passejar per la natura i omplir-me de la seva energia, sentir la seva medicina i empapar-me de la seva bellesa.
3 Sóc una feminista i sento un gran dolor per les injustícies socials que vivim les dones. El meu compromís és defensar la lluita feminista i aconseguir canviar aquesta societat.
4 Les meves amigues em diuen que sóc una “bruji” perquè de seguida sé captar l’estat emocional dels demés i les seves necessitats.
5 Sempre he tingut una connexió molt especial amb l’Univers i els seus misteris. M’encanta mirar la lluna i les estrelles perquè en elles em sento reflexada i sostinguda.
6 El món del somnis és per a mi un camí misteriós i màgic que ens connecta amb la nostra ànima. Cada nit ens porten missatges que ens ajuden a avançar en la nostra evolució personal.
I una cosa de mi molt destacable és el meu sentit de l’humor i la meva facilitat per fer-me unes bones rialles.
És pura medicina!
Després de tot serà un plaer ajudar-te en aquest camí de sanació femenina on aconsegueixis abraçar la teva naturalesa femenina y despertar tot el teu potencial com a dona.
Juntes ho podem descobrir a través dels diferents programes de Feminitat Conscient que et proposo.
Et ressona?
INFORMA’T DELS MEUS PROGRAMES:
btpg1
SANA EL FEMENÍ EN TU
Sana la teva ferida amb el femení i gaudeix ara del teu poder personal per a viure la vida dels teus somnis.
btpg2
SANA EL TEU MASCULÍ FERIT
Sana la teva energia masculina per a sentir-te completa i atraure referents masculins sans a la teva vida.
btpg3
TERAPIA MENSTRUAL
Sana la relació amb la teva menstruació, recupera la connexió amb els teus cicles i gaudeix dels dons femenins.
btpg5
SANACIÓ UTERINA
Sana les memòries del teu úter, desperta la teva autèntica feminitat i recupera el poder femení.
btpg4
A més, també podem treballar a través de SESSIONS INDIVIDUALS en les què sessió a sessió, la teràpia es va adaptant a les teves necessitats. Treballem allò que tu vulguis sanar i amb el ritme i nombre de sessions que tu necessitis.
Subscriu-te a la meva Newsletter
Logo Montes Ros
info@montserostarres.com
+34 699 01 95 48
Copyright © 2022 · Montse Ros Tarrés