TERÀPIA GESTALT

Acompanyament psicoemocional per a dones que volen guanyar benestar emocional i sentir-se millor amb elles mateixes

Estàs passant per un moment complicat i t’agradaria sentir-te acompanyada? Necessites trobar la manera de reduir els conflictes en el teu dia a dia i millorar les teves relacions? Et sents desbordada amb les teves emocions i t’agradaria aprendre a gestionar-les millor? 

DEMANAR AJUDA A PROFESSIONALS DE LA PSICOTERÀPIA ÉS EL PRIMER PAS PER SORTIR DEL PATIMENT QUE ESTÀS VIVINT!

T'identifiques amb aquestes situacions?

Si és així, has de saber que no estàs sola i que jo et puc ajudar!

Perquè en la Teràpia Gestalt hi trobaràs un espai segur i de confiança per sentir que no estàs sola i que és possible solucionar el teu nivell de malestar i afrontar els conflictes del dia a dia amb més calma, confiança i satisfacció. 

LA TERÀPIA GESTALT T'AJUDA A

aconseguir tots aquests beneficis:

terapia gestalt
terapia gestalt
terapia gestalt
terapia gestalt
terapia gestalt
terapia gestalt
terapia gestalt
terapia gestalt

I COM A DONA, POTS ACONSEGUIR TOT AIXÒ!

En definitiva, la Teràpia Gestalt és un procés d’autoconeixement molt potent per endinsar-te en tu mateixa i despertar el teu potencial infinit i així poder millorar la relació amb tu mateixa i amb la teva vida

LA TERÀPIA GESTALT ÉS PER A TU

Si et trobes en alguna d'aquestes situacions

terapia gestalt
terapia gestalt
terapia gestalt
terapia gestalt
terapia gestalt
terapia gestalt
terapia gestalt
terapia gestalt
terapia gestalt
terapia gestalt
terapia gestalt
terapia gestalt

Tranquil.la, jo et puc ajudar! Amb la Teràpia Gestalt trobaràs l'acompanyament, la calma i el benestar emocional que necessites per portar millor aquestes situacions!

TESTIMONIS
Això és el què opinen les dones que han passat pel mateix procés

ET PUC AJUDAR >>

Sóc Montse Ros Tarrés, Psicòloga i Terapeuta Gestalt per a Dones

Acompanyo a dones en els seus processos vitals i de creixement personal per a despertar a la Dona Conscient i Empoderada que porten dins i aconseguir viure la seva vida amb més alegria i plenitud.  

Així com tu, jo també he passat moment difícils en la meva vida que no he pogut gestionar ni resoldre jo sola. L’acompanyament de terapeutes ha estat la clau per a poder-ho superar. 

Avui poso al teu abast tota la meva experiència de vida personal, formativa i professional per acompanyar-te en el teu camí d’empoderament femení. 

Si estàs buscant una professional que et guiï en el teu camí, has arribat al lloc ideal!

ESTARÉ ENCANTADA D’ACOMPANYAR-TE!

PREGUNTES FREQÜENTS
No et quedis amb dubtes. T'explico com funciona la teràpia.

Jo atenc presencialment al Centre Matrius de Juneda (Lleida) i també online. Tu pots escollir la modalitat que més s’adapti a les teves necessitats.

Necessites un ordinador amb bona connexió a internet i un espai íntim on ningú et pugui molestar durant la sessió. Farem una vídeo trucada a través de Google Meet. Per això no necessites descarregar-te cap aplicació, només et fa falta l’enllaç que t’enviaré cada vegada, abans de les sessions.

Una sessió té una durada de 55 minuts.

El preu és de 50€ la sessió, tant si és presencial com online. Pots pagar amb efectiu o bé, fent transferència. No s’accepten pagaments amb targeta.

Això no t’ho puc dir amb exactitud perquè l’evolució a teràpia és un procés que depèn de molts factors, com ara el teu motiu de consulta, el teu nivell de compromís i a més, de característiques personals de cada dona que fan que cadascuna evolucioni a un ritme diferent. De totes maneres, tu ets la protagonista i també part activa d’aquest procés, així que tu pots decidir quantes sessions fer i amb quina freqüència, així com també, quan vols acabar amb la teràpia. 

CONTACTA'M

Si vols que t'acompanyi o tens alguna consulta, no dubtis en escriure'm. Estaré encantada d'ajudar-te!

logo matrius