TERÀPIA INDIVIDUAL

Acompanyament psicoemocional per a dones que volen transformar les seves vides i sentir-se millor amb elles mateixes

Estàs passant per un moment complicat i t’agradaria sentir-te acompanyada?Et sents desbordada i t’agradaria aprendre a gestionar millor les teves emocions? Et sents insatisfeta amb la teva vida i sents que és el moment de fer un canvi? 

LA TERÀPIA INDIVIDUAL ET POT AJUDAR

A vegades en la vida, passem per situacions complicades que no sabem com gestionar ni resoldre per nosaltres mateixes i ens sentim desbordades al adonar-nos que no tenim els recursos adequats per fer-hi front. 

El fet de viure-ho sola i no poder-ho compartir amb algú que et pugui ajudar encara genera més angoixa i malestar. Aquesta situació condueix a no poder solucionar els teus problemes sinó a reviure una i altra vegada el teu patiment i fer que aquest cada vegada sigui més gran. 

Has de saber què no estàs sola! Demanar ajuda a professionals és el primer pas per poder resoldre els teus conflictes emocionals i recuperar el teu benestar psicològic.

LA TERÀPIA INDIVIDUAL ET POT AJUDAR

Si et trobes en alguna d'aquestes situacions

Necessites fer un canvi ja? Et puc ajudar. He creat un mètode únic que et permetrà començar una nova etapa i viure des de la Dona Conscient i Empoderada que portes dins!

BENEFICIS DE LA TERÀPIA INDIVIDUAL

AIXÒ ÉS EL QUÈ OPINEN LES DONES

ET PUC AJUDAR >>

Sóc Montse Ros Tarrés, Psicòloga i Terapeuta Gestalt per a Dones

Acompanyo a dones en els seus processos vitals i de creixement personal per a despertar a la Dona Conscient i Empoderada que porten dins. 

Així com tu, jo també he passat moment difícils en la meva vida que no he pogut gestionar ni resoldre jo sola. L’acompanyament de terapeutes ha estat la clau per a poder-ho superar. 

Avui poso al teu abast tota la meva experiència de vida personal, formativa i professional per acompanyar-te en el teu camí d’empoderament femení. 

T’acompanyo en teràpia individual on creem un espai íntim i de confiança i fem que cada sessió sigui única i personalitzada segons les teves necessitats.

PREGUNTES FREQÜENTS
T'explico com funciona la teràpia.

Si t’has sentit identificada amb algun dels motius de consulta que t’he compartit més amunt, si estàs en un moment que sents que tu sola no pots afrontar aquesta situació i necessites ajuda, o bé, si has ressonat amb la meva manera de treballar i amb la meva història. 

També és per a tu si estàs disposada a fer un treball d’introspecció i et vols comprometre amb el teu procés per aconseguir els canvis que desitges en la teva vida, sense esperar receptes màgiques que de repent solucionin tots els teus problemes. 

Al començament obrim un espai íntim i confidencial de diàleg on tu m’expliques el que et porta a consulta i a partir d’aquí, indaguem en les possibles causes i solucions. En aquesta primera part, donem molta importància a com et sents tu en aquesta situació i que és allò que necessites. Per aconseguir això, utilitzarem diferents tècniques per a què puguis contactar amb les teves emocions i puguis ser conscient del que t’està passant. 

Quan ja tenim identificat i definit el problema, llavors obrim un espai de dinàmiques més vivencial on a través de diferents tècniques (relaxació, meditació, gestàltiques, corporals, sistèmiques, energètiques, d’autoconeixement, etc.) anirem treballant per avançar cap a la solució del problema. 

Al acabar aquesta part més vivencial, donarem un espai a la integració emocional del què s’ha mogut internament durant la sessió, d’una manera amorosa, lluminosa i empoderadora per a què et quedis amb el que realment t’ajuda en aquest moment. 

Per últim, tancarem la sessió recollint els canvis que has experimentat amb la sessió i quins són els aprenentatges que t’emportes. 

Jo atenc presencialment al Centre Matrius de Juneda (Lleida) i també online. Tu pots escollir la modalitat que més s’adapti a les teves necessitats.

Necessites un ordinador amb bona connexió a internet i un espai íntim on ningú et pugui molestar durant la sessió. Farem una vídeo trucada a través de Google Meet. Per això no necessites descarregar-te cap aplicació, només et fa falta l’enllaç que t’enviaré cada vegada, abans de les sessions.

Una sessió té una durada de 55 minuts.

El preu és de 50€ la sessió, tant si és presencial com online. Pots pagar amb efectiu o bé, fent transferència. No s’accepten pagaments amb targeta.

Això no t’ho puc dir amb exactitud perquè l’evolució a teràpia és un procés que depèn de molts factors, com ara el teu motiu de consulta, el teu nivell de compromís i a més, de característiques personals de cada dona que fan que cadascuna evolucioni a un ritme diferent. De totes maneres, tu ets la protagonista i també part activa d’aquest procés, així que tu pots decidir quantes sessions fer i amb quina freqüència, així com també, quan vols acabar amb la teràpia. 

Contacta amb mi per privat a través del 699019548 per agendar la primera visita, dient-em quina és la teva disponibilitat.

Pots anual.lar la teva cita amb 24 hores dantel.lació, sinó aquesta et serà cobrada igualment amb el seu import íntegre.

Perquè notaràs que va reduint el teu malestar i millorant el teu estat d’ànim, sentint-te més alleujada i en pau amb tu mateixa, Perquè notes canvis positius en la teva vida i sobretot, en la teva manera de veure les coses i de pensar, Perquè creus que tens més recursos per afrontar els conflictes del teu dia a dia, Perquè ets més capaç de regular les teves emocions i d’expressar-les d’una manera assertiva, Perquè vas recuperant la confiança amb tu mateixa i guanyant amor propi, perquè es redueix el nivell de conflictivitat en les teves relacions i vas guanyant sensació de satisfacció, Perquè vas recuperant el teu equilibri emocional i Perquè sents que estàs vivint des d’un lloc més amorós, conscient i de plenitud

A vegades això pot passar, que no et sentis a gust o que hagin canviat les teves preferències. Quan  això estigui passant, et demano que abans d’abandonar la teràpia, ho comparteixis amb mi i en parlem obertament. Perquè només així podrem identificar si hi ha alguna resistència teva que estigui boicotejant la teva evolució psicològica o bé, és que simplement decideixes acabar amb el procés.Si és així, que decideixes no continuar, recorda que abans hem de fer una última sessió de tancament per integrar tot el treball que has fet durant aquest temps.  

CONTACTA

Si vols que t'acompanyi o tens alguna consulta, no dubtis en escriure'm. Estaré encantada d'ajudar-te!

Logo Montes Ros