DETOX D'ÚTER

Procés a distància per netejar física, emocional i energèticament el teu úter

Vols alliberar el teu cos femení de toxines? T’agradaria preparar el teu úter per un possible embaràs? Vols netejar el teu úter de memòries estancades per donar espai a lo nou? T’estàs plantejant fer alguna cosa per cuidar-te?

HA ARRIBAT EL MOMENT DE NETEJAR EL TEU ÚTER

Hi ha situacions a la vida com l’estrès, conflictes emocionals, pensaments negatius, experiències doloroses o traumàtiques, relacions tòxiques… que emmalalteixenel teu cos cíclic femení.

El què significa que pots experimentar irregularitats en el cicle menstrual, dolors menstruals, desordres hormonals, ovaris poliquístics, problemes de fertilitat i fins i tot, pèrdua de desig sexual.  

Per això és tant important mantenir l’estat de salut del teu cos femení, perquè d’aquest depèn la qualitat del teu cicle menstrual i la teva vida cíclica en general.

¡Necesites netejar el teu cos cíclic per alliberar-lo d’emocions guardades que t’impedeixen viure una experiència més satisfactòria amb la teva naturalesa femenina!

EL DETOX D'ÚTER ÉS PER A TU

Si et trobes en alguna d'aquestes situacions

NO ES RECOMANABLE PER EMBARASSADES, LACTANTS I NENES

Necessites un canvi ja? El Detox d’úter és el plan ideal per a tu perquè podràs netejar el teu cos femení i connectar amb tot el seu potencial!

QUÈ ET PROPOSO?

Durant 30 dies t’acompanyo en la ingestió d’infusions i realització de meditacions per aconseguir la neteja integral del teu cos cíclic

30 DIES JUNTES

Procés acompanyat i guiat per a realitzar la neteja diària al teu ritme i des de la comoditat de casa teva

PDF DESCARREGABLE

Material de suport amb receptes de les infusions, exercicis i meditacions

MEDITACIONS GUIADES

Per acompanyar la neteja i alliberació emocional i energètica del teu cos cíclic

GRUP WHATSAPP DE SUPORT

Per poder compartir la teva experiència, resoldre dubtes i sentir-te acompanyada i sostinguda

SANACIÓ D'ÚTER

Al acabar el procés et regalo una sessió de 30 minutos per equilibrar les energies del teu úter

COMENCEM AL ABRIL 2024

BENEFICIS DEL DETOX D'ÚTER

El Detox d’Úter és una eina de la Teràpia Menstrual que et porta a un lloc autèntic per gaudir més d’uns cicles sans i conscients

T'ACOMPANYO >>

Sóc Montse Ros Tarrés, Psicòloga i Terapeuta Gestalt per a Dones

Sóc Terapeuta Menstrual. Desde 2019 acompanyo a dones en els seus processos vitals i de creixement personal per a despertar a la Dona Conscient i Empoderada que porten dins. 

Avui poso al teu abast tota la medicina que he rebut i après al llarg de la meva vida personal, formativa i professional per guiar-te en aquest camí de l’empoderament femení. 

AIXÒ ÉS EL QUÈ OPINEN LES DONES

NO ET QUEDIS AMB DUBTES
T'explico com funciona el Detox d'Úter

Amb el material que inclou el pla, tindràs totes les explicacions per a poder seguir amb el Detox al teu ritme i des de la comoditat de casa teva. Aquest material el pots consultar quan vulguis des de qualsevol dispositiu. 

Per a seguir el procés necessites tenir les plantes medicinals preparades i poder seguir les receptes que et proposo. De totes maneres, no et preocupis per això perquè t’ho explico amb detalls al pdf descarregable. 

El temps de dedicació en aquest procés és diari durant 30 dies i implica la preparació i ingesta de les infusions al llarg del dia i dedicar-te una estona per a realitzar les meditacions que et proposo. Són meditacions de 10-15 minuts que es recomanable fer-les cada dia però tu pots fer-les les vegades que puguis. 

Si, per suposat. I en el cas que tinguis dubtes, em tens a la teva disposició via directa per comunicar-te amb mi a través del whatsapp. 

El preu total és de 47€. Inclou pdf descarregable, meditacions diàries, receptes d’infusions, el meu suport durant 30 dies de procés, participació al grup de whatsapp/telegram. 

CONTACTA

Si vols formar part del Detox o tens alguna consulta, no dubtis en escriure'm. Estaré encantada d'ajudar-te!

Logo Montes Ros