PSICOTERÀPIA RELACIONS AFECTIVES

Acompanyament psicoemocional per a dones que volen millorar i transformar les seves relacions afectives

 Sents que quan estàs amb parella només pateixes? Estàs passant per una crisis de parella que t’està afectant a l’autoestima? Tens problemes per comunicar-te d’una manera assertiva amb la teva parella? Et sents insatisfeta amb les teves relacions?

HA ARRIBAT EL MOMENT DE TRANSFORMAR LES TEVES RELACIONS AFECTIVES

Vivim uns temps en què els patrons de relació han quedat obsolets i molts són els conflictes de parella que avui dia estem experimentant com a conseqüència d’això. 


Repetim uns patrons ja caducs que no ens deixen gaudir ni sentir-nos completes en aquesta àrea de la vida d’una dona. 

Repetim patrons que ens fan mal, aguantem situacions que no entenem ben bé perquè però ens costa de tallar-les, voldriem canviar però ens sentim atrapades en dinàmiques tòxiques de co-dependència. 

Ja és hora de revisar aquesta herència i canviar patrons danyins per així poder viure unes relacions sanes i conscients que ens facin sentir completes i satisfetes. 

Tu també pots deixar enrera aquests patrons de vinculació amb la teva parella que et posen en relacions que només et fan patir. Perquè tu també et mereixes poder viure unes relaciones sanes i conscients!

LA PSICOTERÀPIA DE LES RELACIONS AFECTIVES ET POT AJUDAR

Si et trobes en alguna d'aquestes situacions

Necessites fer un canvi? T’acompanyo en teràpia individual per a què puguis ser més conscient dels teus patrons de relació en la parella i transformar-los de tal manera que et puguis sentir empoderada i suficient amb tu mateixa. Tota una experiència per tornar a gaudir de les teves relacions!

BENEFICIS DE LA PSICOTERÀPIA DE LES RELACIONS AFECTIVES

AIXÒ ÉS EL QUE OPINEN LES DONES

ET PUC AJUDAR

Sóc Montse Ros Tarrés, Psicòloga i Terapeuta Gestalt per a Dones

Acompanyo a dones en els seus processos vitals i de creixement personal per despertar a la Dona Conscient i Empoderada que porten dins. 

Avui poso al teu servei tota la meva experiència personal i formativa per acompanyar-te en el teu camí d’empoderament femení.  

T’acompanyo en teràpia individual on creem un espai íntim i de confiança i fem que cada sessió sigui única i personalitzada segons les teves necessitats.

PREGUNTES FREQÜENTS
T'explico com funciona la teràpia

Si t’has sentit identificada amb algun dels motius de consulta que t’he compartit més amunt, si estàs en un moment que sents que tu sola no pots afrontar aquesta situació i necessites ajuda, o bé, si has ressonat amb la meva manera de treballar i amb la meva història. 

També és per a tu si estàs disposada a fer un treball d’introspecció i et vols comprometre amb el teu procés per aconseguir els canvis que desitges en la teva vida, sense esperar receptes màgiques que de repent solucionin tots els teus problemes. 

En principi és un treball per fer-lo tu sola de manera individual amb mi. De totes maneres, en aquest procés podem valorar la necessitat de fer un treball conjunt amb la teva parella i portar-la a teràpia. 

Al començament obrim un espai íntim i confidencial de diàleg on tu m’expliques el que et porta a consulta i a partir d’aquí, indaguem en les possibles causes i solucions. En aquesta primera part, donem molta importància a com et sents tu en aquesta situació i que és allò que necessites. Per aconseguir això, utilitzarem diferents tècniques per a què puguis contactar amb les teves emocions i puguis ser conscient del que t’està passant. 

Quan ja tenim identificat i definit el problema, llavors obrim un espai de dinàmiques més vivencial on a través de diferents tècniques (relaxació, meditació, gestàltiques, corporals, sistèmiques, energètiques, d’autoconeixement, etc.) anirem treballant per avançar cap a la solució del problema. 

Al acabar aquesta part més vivencial, donarem un espai a la integració emocional del què s’ha mogut internament durant la sessió, d’una manera amorosa, lluminosa i empoderadora per a què et quedis amb el que realment t’ajuda en aquest moment. 

Per últim, tancarem la sessió recollint els canvis que has experimentat amb la sessió i quins són els aprenentatges que t’emportes. 

Jo atenc presencialment al Centre Matrius de Juneda (Lleida) i també online. Tu pots escollir la modalitat que més s’adapti a les teves necessitats.

Necessites un ordinador amb bona connexió a internet i un espai íntim on ningú et pugui molestar durant la sessió. Farem una vídeo trucada a través de Google Meet. Per això no necessites descarregar-te cap aplicació, només et fa falta l’enllaç que t’enviaré cada vegada, abans de les sessions.

Una sessió té una durada de 55 minuts.

El preu és de 50€ la sessió, tant si és presencial com online. Pots pagar amb efectiu o bé, fent un bizum o transferència. No s’accepten pagaments amb targeta.

Això no t’ho puc dir amb exactitud perquè l’evolució a teràpia és un procés que depèn de molts factors, com ara el teu motiu de consulta, el teu nivell de compromís i a més, de característiques personals de cada dona que fan que cadascuna evolucioni a un ritme diferent. De totes maneres, tu ets la protagonista i també part activa d’aquest procés, així que tu pots decidir quantes sessions fer i amb quina freqüència, així com també, quan vols acabar amb la teràpia. 

Contacta amb mi per privat a través del 699019548 per agendar la primera visita, dient-em quina és la teva disponibilitat.

Pots anual.lar la teva cita amb 24 hores dantel.lació, sinó aquesta et serà cobrada igualment amb el seu import íntegre.

Perquè notaràs que va reduint el teu malestar i millorant el teu estat d’ànim, sentint-te més alleujada i en pau amb tu mateixa, Perquè notes canvis positius en la teva vida i sobretot, en la teva manera de veure les coses i de pensar, Perquè creus que tens més recursos per afrontar els conflictes del teu dia a dia, Perquè ets més capaç de regular les teves emocions i d’expressar-les d’una manera assertiva, Perquè vas recuperant la confiança amb tu mateixa i guanyant amor propi, perquè es redueix el nivell de conflictivitat en les teves relacions i vas guanyant sensació de satisfacció, Perquè vas recuperant el teu equilibri emocional i Perquè sents que estàs vivint des d’un lloc més amorós, conscient i de plenitud

A vegades això pot passar, que no et sentis a gust o que hagin canviat les teves preferències. Quan  això estigui passant, et demano que abans d’abandonar la teràpia, ho comparteixis amb mi i en parlem obertament. Perquè només així podrem identificar si hi ha alguna resistència teva que estigui boicotejant la teva evolució psicològica o bé, és que simplement decideixes acabar amb el procés.Si és així, que decideixes no continuar, recorda que abans hem de fer una última sessió de tancament per integrar tot el treball que has fet durant aquest temps.  

CONTACTA

Si vols que t'acompanyi o tens alguna consulta, no dubtis en escriure'm. Estaré encantada d'ajudar-te!

Logo Montes Ros