Teràpia individual per a dones

  • Estàs passant per un mal moment i t’agradaria sentir-te acompanyada? 
  • Et sents desbordada i t’agradaria gestionar millor les teves emocions? 
  • Et sents insatisfeta amb la teva vida i sents que és l’hora de fer un canvi? 
  • T’agradaria començar un procés terapèutic de creixement personal?

La teràpia individual per a dones et pot ajudar

Contents

A vegades en la vida, passem per situacions complicades que no sabem com gestionar ni resoldre per nosaltres mateixes i ens sentim desbordades al adonar-nos que no tenim els recursos adequats per fer-hi front. 

El fet de viure-ho sola i no poder-ho compartir amb algú que et pugui ajudar encara genera més angoixa i malestar. Aquesta situació condueix a no poder solucionar els teus problemes sinó a reviure una i altra vegada el teu patiment i fer que aquest cada vegada sigui més gran. 

Has de saber què no estàs sola! Demanar ajuda a professionals és el primer pas per poder resoldre els teus conflictes emocionals i recuperar el teu benestar psicològic. Recorda que la búsqueda del benestar i de la felicitat és la principal motivació del ser humà. 

7 Senyals de què necessites teràpia individual:

És per a tu si et trobes en alguna d’aquestes situacions:

Necessites fer un canvi ja? Et puc ajudar. He creat un mètode únic que et permetrà començar una nova etapa i viure des de la Dona Conscient i Empoderada que portes dins!

12 beneficis de la Teràpia Individual per a dones:

La Teràpia Individual per a dones és un mètode únic que he creat després d’anys de formació i acompanyament a dones que com tu busquen una guia per superar els seus problemes emocionals. 

El mètode

La Teràpia Individual que t’ofereixo parteix de la Psicoteràpia Femenina, un mètode he anat creant gràcies a la meva continua formació i a l’experiència que m’ha aportat tots aquests anys d’acompanyar a dones en consulta individual. 

La metodologia es basa en la Teràpia Gestalt i integra tècniques d’altres disciplines humanistes i energètiques com són l’Artteràpia, les Constel.lacions Familiars, la Teràpia Menstrual, l’Oracle de l’Energia Femenina, la Sanació d’Úter i les Flors de Bach.  

Totes elles són eines que estan a la teva disposició segons el teu cas. D’aquesta manera aconseguim que el tractament i l’acompanyament siguin més personalitzats. 

+ SOBRE MI

Cada sessió és única i personalitzada! Gràcies al desenvolupament de la meva intuició, canalitzo quines són les eines de sanació més adequades per a tu en aquest moment de la teva evolució personal. 

Puc ajudar-te

Sóc Montse Ros Tarrés, Psicòloga i Terapeuta Gestalt per a Dones

Acompanyo a dones que busquen fer un procés de creixement personal per sanar les ferides emocionals i així despertar a la Dona Conscient i Empoderada que porten dins.

Així com tu, jo també he passat per moments molt difícils en la meva vida que no he pogut gestionar ni resoldre jo sola. L’acompanyament de terapeutes han estat clau per aconseguir la superació personal que he experimentat al llarg d’aquests anys. 

+ SOBRE MI

T’explico com funciona la teràpia individual per a dones:

La teràpia individual és per a tu si…

La teràpia individual NO és per a tu si…

No ho dubtis més! La teràpia individual és per a dones que realment estàn disposades a fer un canvi radical en les seves vides. Ets una d’elles?

Testimonis

Logo Montes Ros