PSICOTERÀPIA FEMENINA

Empoderament per al teu camí d’evolució personal

Benvinguda, el meu nom és Montse

Sóc Psicòloga de Dones i acompanyo a despertar el potencial femení i evolucionar en el camí espiritual del Sagrat Femení. 

Serà un plaer acompanyar-te. Juntes ho podem aconseguir!

La meva passió és acompanyar a les dones que volen fer un procés de creixement personal per sanar les ferides de la seva ànima femenina i despertar a la Dona Conscient i Empoderada que porten dins i així poder viure la seva vida amb plenitud. 

Descobreix com et puc ajudar

SESSIONS DE PSICOTERÀPIA PER A DONES

 Sessiones 1:1 de psicoteràpia amb mi per a que puguis millorar en algun àmbit de la teva vida femenina i transformar la teva vida.

terapia gestalt

TERÀPIA GESTALT

Acompanyament psicoemocional per a dones que volen millorar i transformar les seves vides i ser la millor versió d’elles mateixes

terapia menstrual

TERÀPIA MENSTRUAL

Acompanyament psicoemocional per a dones que volen millorar i transformar la vivència amb la seva naturalesa femenina i ciclicitat. 

btpg2

RELACIONS AFECTIVES

Acompanyament psicoemocional per a dones i les seves parelles que volen millorar i transformar les seves relacions de parella

CERCLES DE DONES LLEIDA

Disseny sense títol

Espai íntim i de confiança on compartir inquietuds amb d’altres dones, juntes transformar els diferents processos vitals que esteu transitant i teixir vincles de suport mutu i sororitat per a sentir-te acompanyada i sostinguda. 

DESCOBREIX EL MEU ENFOC TERAPÈUTIC

GESTÀLTIC

Centrat en el creixement personal i en la idea de posar consciència a qui som, els patrons que repetim i les nostres emocions, integrant totes les parts del que som i tancant assumptes inconclusos del passat.

SISTÈMIC

Entén el conflicte emocional com un símptoma del sistema on hi ha unes dinàmiques de relació no saludables que estàn condicionant. Permet trobar l’origen dels conflictes i solucions sanadores.

ENERGÈTIC

Aporta eines que permeten entrar en el camp energètic i quàntic de la dona i modificar la vibració d’aquest per tal que torni en el seu estat original d’harmonia

SAGRAT FEMENÍ

Parteix de la necessitat de tornar a la Matriu, al Úter de totes les dones i de la Mare Terra que ens acull i ens conté i està formada per relacions basades en suport mutu i amor. 

AIXÒ ÉS EL QUÈ OPINEN LES DONES

CONTACTA'M

Si vols que t'acompanyi o tens alguna consulta, no dubtis en escriure'm. Estaré encantada d'ajudar-te!

logo matrius

montseros.psico@gmail.com

+34 699 01 95 48
Copyright © 2024 · Montse Ros Tarrés