Detox d'Úter

Una neteja física, emocional i energètica del teu centre de poder i dels òrgans relacionats amb la ciclicitat femenina.

La qualitat del cicle menstrual depèn de l’estat de salut del nostre úter i també d’aquells òrgans que s’hi vinculen directament per a què aquest sigui possible.

 

Així és com els intestins, pulmons, fetge, vesícula i ronyons prenen un paper important en el desenvolupament del cicle menstrual.

 

Però sabem que hi ha situacions a la vida com la falta d’activitat física, la mala alimentació, el consum de pastilles, situacions d’estrés i la mala gestió emocional, que poden afectar-los-hi.

 

De manera que si aquests òrgans estan afectats podem viure certes alteracions en el nostre cicle com ara desequilibri hormonal, irregularitat menstrual, problemes de fertilitat, dolors menstruals, etc.

 

I això ens fa pensar que cal posar-hi mirada i aprofundir per recuperar el seu ordre natural si realment el què volem és gaudir d’uns cicles menstruals sans i del seu poder.

 

El Detox d’Úter és una eina molt poderosa de la Terapia Menstrual en la què s’utilitzen les plantes medicinals com a guies per depurar els òrgans directament relacionats amb la ciclicitat femenina des de tots els nivells (físic, energètic i emocional).

Com funciona?

Aquest procés és per tu si busques:

Et pot ajudar a:

Comencem el 6 d'octubre!
Et deixo el calendari:

Un procés per a dones que estan disposades a entrar en les profunditats del seu úter i netejar el seu cos cíclic en tots els nivells. Ets una d’elles?