CERCLES DE DONES a LLEIDA

Espai sagrat i íntim entre dones per compartir, nodrir-nos juntes i teixir vincles de sororitat

T’agradaria sentir-te acompanyada i part d’una tribu de dones? Necessites tenir més espais per compartir i sentir que són medicina per a tu? Estàs desitjant connectar més profundament amb la teva essència femenina envoltada de més dones?

T'ESPEREM AMB EL COR OBERT PER A QUÈ T'UNEIXIS AL CERCLE DE DONES LLEIDA

En aquests temps d’estrés, desconnexió i presses, cada vegada més necessitem espais per poder allunyar-nos del soroll de la vida diària i poder trobar-nos en espais més íntims on es cultivi la calma i la lentitud per poder mirar més endins. 

Alhora, estem sentint la crida per a crear espais on suportar-nos i nodrir-nos per a crear la màgia que ens permeti estar millor en el nostre dia a dia. 

Així és com sorgeixen els Cercles de Dones, amb la intenció de reunir-nos per compartir i poder nodrir la nostra feminitat. 

Tu també pots formar part d’aquest espai sagrat on sentir-te acompanyada i poder recarregar les piles, sortir renovada i poder afrontar amb lleugeresa els reptes del dia a dia. 

ELS CERCLES DE DONES SÓN PER A TU

Si et trobes en alguna d'aquestes situacions

Amb els Cercles de Dones sentiràs que pertanys i hi trobaràs el suport, l’amor i la nutrició que necessites avui per transformar el teu Ser Dona en aquests temps que corren. Un tribu per a l’empoderament femení que t’està esperant!

QUÈ ET PROPOSO?

I juntes crearem la màgia per fer d’aquest espai un autèntic moment de nutrició entre dones!

EL QUÈ ET REGALA EL CERCLE DE DONES

Els Cercles de Dones són un autèntic espai de transformació personal i també col.lectiva! Amb ells transformem consciències per caminar cap a una societat on es valori més les relacions basades en el respecte, la igualtat i el suport mutu i que aculli els aspectes emocionals de les persones!

SI VOLS FORMAR PART DEL CANVI, ELS CERCLES DE DONES SÓN PER A TU

US ACOMPANYO >>

Sóc Montse Ros Tarrés, Psicòloga i Terapeuta Gestalt de Dones

Sóc Facilitadora de Cercles de Dones. Porto des del 2019 creant espais de transformació per a dones, acompanyant-les en els seus processos vitals i de creixement personal per a despertar  a la Dona Conscient i Empoderada que porten dins. 

Avui poso al teu servei tota la medicina rebuda i apresa al llarg de la meva vida personal, formativa i professional per guiar-te en aquest camí d’empoderament femení. 

AIXÒ ÉS EL QUÈ OPINEN LES DONES

NO ET QUEDIS AMB DUBTES
T'explico com funcionen els cercles

Sí, encara que als cercles donem prioritat a fer un procés i anar teixint els vincles poc a poc, per això valorem molt la continuïtat en les trobades i el compromís en la participació. 

No hi ha requisits prèvis. Només és important que tinguis ganes de venir i estiguis disposada a compartir i mirar a dins teu.

Sí, l’aportació econòmica per a cada trobada és de 35€ a pagar en efectiu el dia de la trobada.

CONTACTA

Si vols formar part dels Cercles de Dones o tens alguna consulta, no dubtis en escriure'm. Estaré encantada d'ajudar-te!

Logo Montes Ros