CERCLE DE DONES

El Cercle de Dones és un espai sagrat i íntim entre dones per compartir i expandir l’essència femenina

T’agradaria sentir-te acompanyada i part d’una tribu de dones? Necessites tenir més espais per compartir i sentir que són medicina per a tu? Estàs desitjant connectar més profundament amb la teva essència femenina envoltada de més dones?

AL CERCLE DE DONES T’ESPEREM AMB EL COR OBERT PER A QUÈ T’UNEIXIS!

PER QUÈ UN CERCLE DE DONES?

El Cercle de Dones té el propòsit de crear un espai íntim i sagrat on poder recollir-te en silenci i mirar cap endins, connectar amb d’altres dones i seguir creixent en el camí del Sagrat Femení

ESCOLTA LA CRIDA A FORMAR TRIBU AMB D’ALTRES DONES I NODRIR LA TEVA FEMINITAT I UNEIX-TE AL CERCLE DE DONES LLEIDA!

Per què tu també pots formar part d’aquest espai sagrat on sentir-te acompanyada i a més a més, poder recarregar les piles, sortir renovada i afrontar amb lleugeresa els reptes del dia a dia. 

EL CERCLE DE DONES T’AJUDARÀ A:

Perquè amb el Cercle de Dones sentiràs que pertanys i hi trobaràs el suport, l’amor i la nutrició que necessites avui per transformar el teu Ser Dona en aquests temps que corren. 

En definitiva, una tribu per a la sororitat i empoderament femení que t’està esperant!

EL CERCLE DE DONES ÉS PER A TU SI ET TROBES EN ALGUNA D’AQUESTES SITUACIONS:

TESTIMONIS

Això és el què opinen les dones que han participat del cercle de dones

QUE ET PROPOSO?

El més important és que juntes crearem la màgia per fer d’aquest espai un autèntic moment de nutrició entre dones que serà únic!

US ACOMPANYO >>

Em dic Montse i sóc Psicòloga de Dones

També sóc Facilitadora de Cercles de Dones i des del 2017 estic creant espais de transformació per a dones, acompanyant-les en els seus processos vitals i de creixement personal per a despertar a la Dona Conscient i Empoderada que porten dins. 

És per això que avui poso al teu servei tota la medicina rebuda i apresa al llarg de la meva vida personal, formativa i professional per guiar-te en aquest camí d’empoderament femení. 

SI VOLS FORMAR PART DEL CANVI, EL CERCLE DE DONES ÉS PER A TU!

NO ET QUEDIS AMB DUBTES, 

t’explico com funciona el Cercle de Dones

Sí, encara que als cercles donem prioritat a fer un procés i anar teixint els vincles poc a poc, per això valorem molt la continuïtat en les trobades i el compromís en la participació. 

No hi ha requisits prèvis. No fa falta que tinguis experiència prèvia amb cercles de dones. Pot ser la teva primera vegada. 

Sí, l’aportació econòmica per a cada trobada és de 40€ a pagar en efectiu el dia de la trobada. Inclou la sala, el material i la facilitació de les dinàmiques. 

CONTACTA’M

Si tens alguna consulta sobre el Cercle de Dones, no dubtis en escriure’m. Estaré encantada d’ajudar-te!

logo matrius